The Lamp Signature Face & Body (50 min)

En avslappnande ryggmassage följer av en intensiv quickfix-behandling för ansiktet. Huden återfår sin lyster och energi med denna effektiva kur som passar alla hudtyper. Vi startar med att rengöra. Sedan med enzymer eliminerar vi orenheter från hudens yta som sen boostas med fukt i en återfuktande mask. Vi avslutar med en ampull från BABOR med ett aktivt serum som slussas i huden därefter applicerar vi en avslutande ansiktskräm.

Måndag till söndag 1150 kr

Everglow (50 MIN)

En exfolierande massagebehandling som lämnar huden jämn, slät och mjuk. Skonsamma skrubbkorn från vallmofrö och cellulosa eliminerar yttorrhet och döda hudceller och gör huden mer mottaglig för en närande och vitaliserande lotion med ingredienser av naturligt ursprung. Stamcellsextrakt från tyskoxel och ullstistel stödjer regeneration av hudens naturliga skyddande barriär och rödalgextraktet ger hudcellerna energi och tillför huden fukt.

Måndag till söndag 1150 kr


BODY PEELING & WRAP (50 min)

Kroppsbehandling som öppnas med en krämig kroppspeeling med vallmofrön som stimulerar huden till förnyelse och ger en silkeslen mjukhet. Följt av en massage med närande kroppsinpackning berikad med BABORs exklusiva stamcellsextrakt från tyskoxel, rik på C-vitamin, och ullstistel som stärker hudens naturligt skyddande barriär. Under tiden masken verkar tas ansiktet omhand och boostas. Rengöring, peeling och massage som toppas med en ampull skräddarsydd efter din huds unika behov.

I behandlingen får du välja upplevelse, resultat och doft:
SHAPING: Närande, figurformande och uppstramande upplevelse insvept i noter av apelsin, mimosa och mandel.
ENERGIZING: Återfuktande, vitaliserande och stärkande upplevelse insvept i noter av äpple, eukalyptus och liljekonvalj.

Måndag till söndag 1150 krBODY (75 min)

Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage följt av en miniraliserande kroppspeeling av stimulerande aromaessenser och skrubbkorn av havssalt. Vi masserar in en inpackning baserad på stamcellsextrakt som återfuktar, tillför mjukhet och skyddar huden mot tidigt åldrande. Under inpackningen gör vi en ansiktskur med en enzympeeling för att eliminera orenheter på hudens yta. Kuren avslutas med en ampull från BABOR med ett aktivt serum som slussas in i huden.

Måndag till söndag 1625 kr

A NEW LIGHT MOTHER TO BE (50 min)

Mjukt berörande och avslappnade fot och underbens massage följt av en ansiktskur med ampull från BABOR med ett aktivt koncentrerat anpassat efter din huds unika behov. Skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Behandling efter vecka 12.

Måndag till söndag 1150 kr

Mother to Be (75 min)

Mjukt berörande och avslappnade gravidmassage följt av en ansiktskur med ampull från BABOR med ett aktivt koncentrerat anpassat efter din huds unika behov. Behandlingen avslutas med en fot- och underbensmassage. Skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Behandling efter vecka 12.

Måndag till söndag 1625 kr

Reload in Harmony (30/60 min)

Upplev total återhämtning på vår exklusiva ljud och vibrationsbänk!

Vibrationer tillsammans med färgterapi, värme och avslappnande musik hjälper kroppen att nå djup avslappning och att balansera kroppens chakran. Pulsen saktas ned, blodtrycket sjunker, andningen blir långsammare och djupare, cirkulationen ökar, muskelspänningar och produktionen av stresshormonminskning och immunsystemet aktiveras. En timme på denna exklusiva bänk motsvarar en hel natts sömn.

Välj mellan fyra olika program:
Reload Touch 30 min 
Lätta vibrationer, verkar djupt avslappnande med harmonisk musik och naturliga ljud för total avkoppling.
Reload Deep 30 min
Lätta vibrationer designade att balansera kroppens energicenter. Avslappnande musik och naturliga ljud hjälper kroppen att nå ett tillstånd av djup avslappning.
Reload Energy 60 min
Ferkanalsvibrationer för en djupt avslappnande känsla och för en meditativ upplevelse. Detta med hjälp av djupt avslappnande musik och naturliga ljud.
Reload Gentle 60min
En sammanblandning av lättare och djupare vibrationer designade för att balansera kroppens sexchakran och kommunicera med kroppens energicenter. En ljudresa till ett tillstånd av djup avslappning. 

Observera att behandlingen inte utförs av en terapeut. 

Måndag till söndag 495/695 kr

Tropical Glow Body Scrub (30 min)

På en hydraterapibänk exfolierar vi kroppen med en finkornig saltpeeling. Behandlingen är en upplevelse med färgterapi och vattenstrålar som präglas av dofter och exklusivitet för kropp och sinne.

Måndag till söndag 625 kr