Reload in Harmony 495/695 kr (30/60 min)

Upplev total återhämtning på vår exklusiva ljud och vibrationsbänk!

Vibrationer tillsammans med färgterapi, värme och avslappnande musik hjälper kroppen att nå djup avslappning och att balansera kroppens chakran. Pulsen saktas ned, blodtrycket sjunker, andningen blir långsammare och djupare, muskelspänningar minskar, cirkulationen ökar, stresshormonproduktionen minskar och immunsystemet aktiveras. En timme på denna exklusiva bänk motsvarar en hel natts sömn.

Vi har fyra olika program att välja på, dessa är 30 eller 60 min långa. 

Reload Touch 30 min 
Ett program med lätta vibrationer, verkar djupt avslappnande med harmonisk musik och naturliga ljud för total avkoppling. 

Reload Deep 30 min
Ett program med lätta vibrationer designade att balansera kroppen energicenter. Djupt avslappnande musik och naturliga ljud hjälper kroppen att nå ett djupt avslappnat tillstånd. 

Reload Energy 60 min
Ett program med flerkanalsvibrationer för en djupt avslappnande känsla och för en meditativ upplevelse. Detta med hjälp av djupt avslappnande musik och naturliga ljud. 

Reload Gentle 60min
Ett program med en blandning av lättare och djupare vibrationer, designande för att vara djupt avslappnande och för att balansera kroppens sex chakran. Flerkanalsvibrationerna är designade för att kommunicera med kroppens energicenter. En ljudresa till ett djupt avslappnat tillstånd. 

Observera att denna upplevelse ej utförs av en terapeut. 

BODY AND FACE HARMONY 995 KR (50 MIN)

Denna härliga behandling inleds med en ansiktskur där huden återfår sin vitalitet och energi. Behandlingen avslutas på exklusiv färgterapi massagebänk som med sitt speciella vibrationssystem och akustiska musik minskar stress och förbättrar sömn. Ett avslappnat sinne ger en avslappnad kropp och tvärtom.

Tropical Glow Body Scrub 750 kr (30 min)

Behandlingen som inleds med att en mineraliserande halvssaltpeeling masseras in över hela kroppen på en hydraterapibänk. Huden på kroppen får glow och känns maximalt återfuktad och mjuk. En oförglömlig upplevelse med färgterapi och vattenstrålar som präglas av dofter och exklusivitet för kropp och själ. 

Här använder vi produkter från Kerstin Florian.

BODY PEELING 595 kr (25 min)

Eukalyptus och stimulerande aromaessenser är här blandat med havssalt som är rikt på mineraler för att peela, friska upp och mineralisera huden. Gör att huden känns lyxigt mjuk, len och energifull. 

Här använder vi produkter från Kerstin Florian. 

BODY PEELING & WRAP 1095 kr (50 min)

Behandlingen inleds med ett vitaliserande och mineraliserande havssalt som masseras ut över hela kroppen. Därefter appliceras en rik och återfuktande inpackning som innehåller bland annat mandelolja, termalvatten och stamcellsextrakt mot för tidigt åldrande. Huden får maximal mjukhet och lyster. Medans du ligger inpackad får du en härlig ansiktskur då vi rengör, peelar, och applicerar ett aktivt serum för maximal återfuktning och lyster.
Val av en unik doft till inpackningen och upplevelse:
SHAPING - apelsin, mimosa, mandel och mysk
ENERGIZING - grönt te, lime, bergamott och nektarin.
RELAXING - lakrits, lavendel, jasmin och viol.
BALANCING - enbär, bergamott, cypress och cederträ.

The Lamp Signature Face & Body 1095 kr (50 min)

Behandlingen startar med en avslappnande ryggmassage följt av en intensiv quickfix-behandling för ansiktet. Huden maximeras med fukt och återfår sin vitalitet och energi. Passar alla hudtyper.

BODY 1495 kr (75 min)

En intensivt återfuktande och avslappnande behandling som inleds med ryggmassage följt av mineraliserande havssaltpeeling som verkar mineraliserande och ger en lyxig känsla. En näringsrik och fuktgivande inpackning masseras in över hela kroppen och skyddar huden mot för tidigt åldrande och tillför ny mjukhet och lyster. Under tiden du ligger inpackad får du en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, aktiv ampull samt mask för maximal återfuktning och glow. 

BODY HARMONY FÖR 2 PERSONER 1795 kr (75 MIN)

Njut av varandras sällskap i kombination av lugnande musik, vibrationsmassagesystem som främjar djup avslappning och harmoni i kroppen samt en klassisk massage som stimulerar cirkulation och rörlighet.

A NEW LIGHT MOTHER TO BE 1095 kr (50 min)

Mjukt berörande och avslappnade gravidmassage följt av en lätt ansiktsbehandling med aktiv ampull från BABOR anpassat efter din huds unika behov. Skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Behandling efter vecka 12.

Mother to Be 1595 kr (75 min)

Mjukt berörande och avslappnade gravidmassage följd av en lätt ansiktsbehandling med aktiv ampull från BABOR anpassat efter din huds unika behov. Följt av en vad och fotmassage. Skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Behandling efter vecka 12.