En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och kan välja mellan en behandling fokuserad på kropp eller ansikte. Nästan alla våra behandlingar kan vi genomföra i duo så kontakta oss gärna för förslag på upplägg som passar er bäst. Särskilt anpassade behandlingar finner ni nedan.

FACE HARMONY FÖR 2 PERSONER 1895 KR (75 MIN)

Njut av varandras sällskap i en behandling tillsammans i kombination av ljudvågor, speciell musik, vibrationmassagesystem och en lätt ansiktsbehandling med aktivt serum. Medan en av er startar behandlingen på en stimulerande massagebänk som främjar djup avslappning och harmoni i kroppen, får den andra en lätt ansiktsbehandling med aktivt serum. Därefter byter ni. En upplevelse att dela tillsammans.

BODY HARMONY FÖR 2 PERSONER 1795 kr (75 min)

Njut av varandras sällskap i en behandling tillsammans i kombination av ljudvågor, speciell musik, vibrationmassagesystem och en klassisk massage som främjar djup avslappning och stimulerar cirkulation och rörlighet. Medan en av er startar behandlingen på en stimulerande massagebänk, får den andra en klassisk massage. Därefter byter ni. En upplevelse att dela tillsammans.

Parents to be för 2 personer 1895 kr (75 min)

Duo-behandling för blivande föräldrar. En behandling tillsammans i kombination av ljudvågor från speciell musik, vibrationmassagesystem och en lätt ansiktsbehandling. Medan en av er startar behandlingen på en akustisk stimulerande massagebänk som främjar djup avslappning och harmoni i kroppen, får den andra en lätt ansiktsbehandling. Därefter byter ni. En upplevelse att dela tillsammans.