Bright Eye 1150 KR

Eye Perfection är lösningen för ett synbart yngre utseende. Eye Perfection är en avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som är noggrant utformad för att behandla ögonkonturen. Behandlar alla synbara ålderstecken som, påsar, mörka ringar och periorbitala rynkor (kråkfötter och rynkor). En revolutionerande behandling med hög effektivitet och icke-irriterande som sammanfogar naturliga ingredienser och banbrytande teknik för att föryngra utseendet och försköna det från första sessionen. Den kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egenutvecklad teknik inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen. Den här behandlingen kombineras med vår pressoterapi glasögon för intensiv avslappning.

Lashlift 995 kr

En behandling där fransarna permanentas och får en fin böj – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara! Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar. Färgning av fransarna ingår.

Håller ca 6-8 veckor.

Kom gärna utan ögonsmink eller kräm/olja på fransarna.

Efter behandling rekommenderar vi ögonfransserumet Xlash för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Yumi Brow Lift 695KR

Yumi Brow är en keratinbehandling och laminering som fixerar ögonbrynens hårstrån i en riktning uppåt. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn. Yumi Brow förser stråna med vitaminer och keratin vilket gör att stråna blir fylligare och starkare. I behandlingen ingår färg och form. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn.

Hållbarhet ca 6-8 veckor.
Kom gärna osminkad eller utan kräm/olja på brynen.

Lash & Brow Lift Kombo 1495 KR

Lash Lift & Brow Lift samtidigt.

Frans och brynfärg 425 kr

Färgning av fransar och bryn samt plockning och formning av bryn om så önskas.