Lashlift

En behandling där fransarna permanentas och får en fin böj – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara! Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar. Vi färgar även dina fransar och ger dem en keratinbehandling för styrka och vård.

Håller ca 6-8 veckor
Kom gärna utan ögonsmink eller kräm/olja på fransarna. Viktigt att efter behandling undvika vatten på fransarna på minst 24h.
Efter behandling rekommenderar vi ögonfransserumet Xlash för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Måndag till söndag 995 kr


Brow Lift

Brow lift ger din bryn som blir lättare att forma och kan ge intryck av tätare bryn. Behandlingen passar alla som vill ha snygga, välformade och fixerade bryn. I behandlingen ingår färg och form. Resultatet är omedelbart och ger dig markerade och välkammade ögonbryn.
Hållbarhet ca 6-8 veckor
Kom gärna osminkad eller utan kräm/olja på brynen

Måndag till söndag 695 kr

Lash & Brow Lift med Kombo

Lash Lift & Brow Lift samtidigt.

Måndag till söndag 1495 kr


Frans och brynfärg

Färgning av fransar och bryn samt plockning och formning av bryn om så önskas.

Måndag till söndag 425 kr


Bright Eye

Eye Perfection är lösningen för ett synbart yngre utseende. Eye Perfection är en avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som är noggrant utformad för att behandla ögonkonturen. Behandlar alla synbara ålderstecken som, påsar, mörka ringar och periorbitala rynkor (kråkfötter och rynkor). En revolutionerande behandling med hög effektivitet och icke-irriterande som sammanfogar naturliga ingredienser och banbrytande teknik för att föryngra utseendet och försköna det från första sessionen. Den kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egenutvecklad teknik inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen. Den här behandlingen kombineras med vår pressoterapi glasögon för intensiv avslappning.

Måndag till söndag 1150 kr