MÖTEN/EVENT

Att konferera på The Lamp Hotel är speciellt. Förutom att Norrköping är optimalt beläget för möten och konferenser - här möts E4:an 22:an och 55:an, ni kommer hit med X2000 från Stockholm på strax över timmen, från Göteborg eller Malmö på ett par timmar - finns naturligtvis allt du kan förvänta dig i unik design, modern teknik, service och bemötande men här finns också så mycket mer. The Lamp Hotel är ett unikt boutique hotell med ett spa i världsklass, unika konferensrum och  levererar excellent service.

Vi erbjuder det extraordinära i konferensmöjligheter med The Lamp som bas och Magnentus Building ett stenkast därifrån. Hotellet är certifierat som ett Grönt Hotell - en självklarhet är bland annat att vi serverar våra smakupplevelser med råvaror utvalda med omsorg och omtanke.

Många vassa idéer kommer förmodligen att kläckas i bastun eller under Sveriges största bordslampa i The Lamp Restaurant!

Klicka er vidare nedan och välj vad som passar er bäst för att fortsätta vara en högpresterare i er bransch. Vill ni ha hjälp att välja eller har frågor, tveka inte att kontakta oss på info@thelamphotel.se eller 011-122010.

 

"Jag rekommenderar detta konferenshotell varmt!"

Katarina, Tripadvisor

EVENT

Läs mer