EXKLUSIV PSAMMO MASSAGE 1625 KR (75 MIN)

En total avkoppling av såväl kropp som själ. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stenar att massera med. Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. En fysisk och sinnerlig upplevelse med meditativa inslag.

DELUXE PSAMMO MASSAGE 1825 KR (90 MIN)

Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stenar att massera med. Behandlingen avslutas med en lätt ansiktsbehandling som ger huden ny lyster och energi. En fysisk och innerlig upplevelse med meditativa inslag.

KLASSISK MASSAGE 625/1150/1625 KR (25/50/75 MIN)

Djup, muskelavslappnande klassisk massage som stimulerar cirkulation, löser upp spänningar och ger kroppen ro och avslappning.

AROMA MASSAGE 625/1150/1625 KR (25/50/75 MIN)

En avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi som ger kroppen en total avslappning och tillför huden smidighet. 

Under massagen används aromatiska oljor både till huden men även för doftsinnet.

AROMA HARMONY MASSAGE 1150 kr (50 min)

En avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi som ger kroppen en total avslappning och tillför huden smidighet. Under behandlingen ligger du på vår spabänk där specifika vibrationer och ljudfrekvenser kombineras. I likhet med meditation saktar specifika ljud ner mental aktivitet och vibrationsfrekvenser verkar specifikt på kroppens energicentra (chakran). Under massagen används aromatiska oljor både till huden men även för doftsinnet. 

SKALPMASSAGE 625 KR (25 MIN)

Ett av de enklaste sätten att bemöta stress är en skalpmassage! Låt oss ge dig en oförglömlig och avstressande skalpmassage.