EXKLUSIV PSAMMO MASSAGE (50 MIN)

En total avkoppling av såväl kropp som själ. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stenar att massera med. Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. En fysisk och sinnerlig upplevelse med meditativa inslag.

Måndag till söndag 1425 kr

DELUXE PSAMMO MASSAGE (75 MIN)

Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stenar att massera med. Behandlingen avslutas med en lätt ansiktsbehandling som ger huden ny lyster och energi. En fysisk och innerlig upplevelse med meditativa inslag.

Måndag till söndag 1625 kr

KLASSISK MASSAGE (25/50/75 MIN)

Djup, muskelavslappnande klassisk massage som stimulerar cirkulation, löser upp spänningar och ger kroppen ro och avslappning.

Måndag till söndag 625/1150/1625 kr

AROMA MASSAGE (25/50/75 MIN)

En avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi som ger kroppen en total avslappning och tillför huden smidighet. Under massagen används aromatiska oljor både till huden men även för doftsinnet.

Måndag till söndag 625/1150/1625 kr

AROMA HARMONY MASSAGE (50 min)

En avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi som ger kroppen en total avslappning och tillför huden smidighet. Under behandlingen ligger du på vår spabänk där specifika vibrationer och ljudfrekvenser kombineras. I likhet med meditation saktar specifika ljud ner mental aktivitet och vibrationsfrekvenser speciellt på kroppens energicentra (chakran). Under massagen används aromatiska oljor både till huden men även för doftsinnet. 

Måndag till söndag 1150 kr

SKALP MASSAGE 625 KR (25 MIN)

Ett av de enklaste sätten att bemöta stress är med en skalp massage! I denna behandling startar vi med att packa in dina händer i ett djupt återfuktande serum som får verka under hela behandlingstiden. Vi fortsätter sedan med att massera huvud, nacke och dekolletage. Skalp massage har använts i över 1000 år för att bland annat ge en positiv inverkan på mental trötthet, tinnitus och spänningshuvudvärk. 

Låt oss ge dig en oförglömlig och avstressande stund!

Måndag till söndag 625 kr