PEDIKYR MED GELLACK (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Före vi avslutar med skön fotmassage i en mjukgörande och återfuktande kräm lackar vi dina naglar med gellack, ett permanent nagellack som ger nylackad känsla upp till 4 veckor.

Måndag till söndag 1045 kr

PEDIKYR MED LACK (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Före vi avslutar med skön fotmassage i en mjukgörande och återfuktande kräm lackar vi dina naglar i önskad färg. Nagellacket får du sen ta med dig hem!

Måndag till söndag 895 kr

PEDIKYR UTAN LACK (50 min)

En mjukgörande fotvårdsbehandling för fötter som behöver lite omtanke! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med avslappnande fotmassage med en mjukgörande och fuktgivande kräm.

Måndag till söndag 795 kr

KLASSISK MANIKYR (40 min)

En klassisk manikyr som inleds med att vi exfolierar hudens yta med skrubbkorn av tranbärsfrön. Vi vårdar dina naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med massage och lackning om så önskas.

Måndag till söndag 695 kr

Gellack (30-40 min)

Vi vårdar dina naglar och nagelband i en kortare manikyr inför lackning med permanent gellack. Hållbarhet upp till 4 veckor.
Obs! Kom utan material på naglarna.

Måndag till söndag 495 kr