PEDIKYR MED GELLACK 1045 kr (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Före vi avslutar med skön fotmassage i en mjukgörande och återfuktande kräm lackar vi dina naglar med gellack, ett permanent nagellack som ger nylackad känsla upp till 4 veckor.

PEDIKYR MED LACK 895 kr (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Före vi avslutar med skön fotmassage i en mjukgörande och återfuktande kräm lackar vi dina naglar i önskad färg. Nagellacket får du sen ta med dig hem!

PEDIKYR UTAN LACK 795 kr (50 min)

En mjukgörande fotvårdsbehandling för fötter som behöver lite omtanke! Behandlingen inleds med ett skummande fotbad. Vi filar dina fötter och vårdar naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med avslappnande fotmassage med en mjukgörande och fuktgivande kräm.

Klassisk MANIKYR 695 kr (40 min)

En klassisk manikyr som inleds med att vi exfolierar hudens yta med skrubbkorn av tranbärsfrön. Vi vårdar dina naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med massage och lackning om så önskas.

Gellack 495 kr (30-40 min)

Vi vårdar dina naglar och nagelband i en kortare manikyr inför lackning med permanent gellack. Hållbarhet upp till 4 veckor.