En duo-behandling ger dig möjlighet att dela en avkopplande upplevelse med någon du tycker om! Nästan alla våra behandlingar kan vi genomföra som duo, så kontakta oss gärna för förslag på upplägg som passar er bäst. Särskilt anpassade behandlingar finner ni nedan.

DUO FINDING HARMONY FÖR 2 PERSONER (75 MIN)

Tillbringa tid tillsammans. Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation.För den ultimata avslappnande upplevelsen så använder du pressoterapiglasögon (pressoterapi), termiskmassage genom värme- och vibrationsmassage, som främjar dränering runt ögonen, minskar känslan av trötthet, stress och minskar svullnad runt ögonen. Värmen är också särskilt avslappnande för stressade ögon. En av er startar behandlingen på vår exklusiva sandbänk, samtidigt får den andra klassisk massage. Därefter går ni ut och får ett glas alkoholfritt bubbel i loungen och efter det byter ni. 

Kontraindikationer: Gravida, osteoporos, hjärtsjukdomar, feber och nyopererade.

Måndag till söndag 2050 kr


RELAX & BODY FÖR 2 PERSONER (75 min)

Njut av varandras sällskap och upplev behandling en behandling tillsammans. En av er startar behandlingen på vår exklusiva bänken där färgterapi, värme och avslappnande musik hjälper kroppen att nå djup avslappning.  

Pulsen saktas ned, blodtrycket sjunker, andningen blir långsammare och djupare, cirkulationen ökar,  muskelspänningar och produktionen av stresshormonminskning och immunsystemet aktiveras. En timme på denna bänk motsvarar en hel natts sömn.  

Samtidigt får den andra klassisk massage med aromatisk olja. Därefter går ni ut och får ett glas alkoholfritt bubbel i loungen och efter det byter ni. En upplevelse att dela tillsammans!

Måndag till söndag 2050 kr


RELAX & FACE FÖR 2 PERSONER (75 MIN)

Njut av varandras sällskap och upplev en behandling tillsammans. Genom att använda specifika vibrationer och ljudfrekvenser gör spabänken det möjligt för även de mest upptagna sinnen att uppnå djupa nivåer av avslappning i en 30 min terapisession. I likhet med meditation saktar specifika ljud ner mental aktivitet och vibrationsfrekvenser verkar specifikt på kroppens energicentra (chakran). En av er startar behandlingen på vår exklusiva ljud- och vibrationsbänk, samtidigt får den andra en lättare ansiktsbehandling med en aktiv ampull från BABOR. Därefter går ni ut och får ett glas alkoholfritt bubbel i loungen och efter det byter ni. En upplevelse att dela tillsammans.

Måndag till söndag 2050 kr