Summerglow 995 kr (50min)

En effektiv lystergivande ansiktsbehandling som ger maximalt med antioxidanter, fukt och lyster. Här jobbar vi med effektiva produkter från IMAGE Vital C serie med fokus på C-vitamin och fukt. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och portömning om önskas, mask, serum och avslutande ansiktskräm.

SKIN OF GLASS 1150 KR (50min)

En lyxig och resultatinriktad behandling. Med fantastiska vitala ingredienser rengör vi huden och därefter masserar in olika serum och höjer hudens egna fuktnivå, ökar elasticitet, spänst och strålande lyster. Behandlingen avslutas med den kända stjärnprodukten från Casmara Algae peel-off ansiktsmask.

Vi skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp  till en egen och värdefull stund.

PURIFYING 

En djuprengörande och syresättande behandling

INFINITY 

En global förynringsbehandling med innovativa ingredienser

OCEAN MIRACLE  

En stärkande anti-age behandling som passar även den mest känsliga 

SKIN SENSATION

En återupplivande anti-age behandling som boostar huden med lyster och mineraler. Högteknologisk ansiktsmask med 24K guld    

ALL LIGHTS ON YOU 1150 kr (50min)

Klassisk ansiktsbehandling för alla hudtyper som hudterapeuten skräddarsyr efter dina unika behov. Huden återfår maximal styrka och energi och känns väl återfuktad. Behandlingen innehåller en vårdande rengöring som eliminerar orenheter på hudens yta följt av en effektiv peeling. Därefter används varm ånga för att förbereda huden för portömning. Ett aktivt koncentrat slussas ner i huden för maximal fukt följt av en avslappnande ansiktsmassage och vårdande ansiktsmask. Passar alla hudtyper.

MEN`S SKINCARE 1150 kr (50 min)

Klassisk ansiktsbehandling specifikt för män och som ger huden ny energi och styrka. Trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen inleds med vårdande rengöring och peeling, varm ånga förbereder huden för portömning om så önskas. En avslappnande ansiktsmassage följs upp av en återfuktande ansiktsmask och avslutande produkter.

Bright Eye Treatment 1150 kr (50 min)

Behandlingen innehåller en vårdande rengöring och en effektiv enzymepeeling som eliminerar orenheter från hudens yta. Vi lägger på en ögonmask som ger fukt och stramar upp huden vilket ger dig en vaken blick medan vi färgar fransar och bryn. Vi plockar och formar efter dina önskemål. Behandlingen avslutas med en spänstgivande ögonmassage samt avslutande produkter.

Lights On 895 kr (30min)

Reslutatinriktad, effektiv, skräddarsydd. Effektiv AHA-behandling med fruktsyror som effektivt exfolierar huden och stimulerar hudens förnyelseprocess. Anpassas individuellt till ditt unika hudtillstånd och önskat resultat. Maximal hudförnyelse som ger en jämnare, slätare och friskare hud i ansikte, och i den längre behandlingen även dekolletage. Fråga din hudterapeut om en konsultation så kan vi bemöta dina unika behov. Rekommenderas som kur 3-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. 

PERFECT GLOW 625 kr (25min)

Huden återfår sin lyster och energi med denna effektiva kur som passar alla hudtyper. Med enzymer eliminerar vi orenheter från hudens yta som sen boostas med fukt i en återfuktande mask. Behandlingens höjdpunkt är ampullen från BABOR - Ett aktivt koncentrat som valts efter dina unika behov slussas in i huden före avslutande produkt. 

Healthy Glow 625 kr (25min)

Känn dig som en nyutsprungen nyponros återfuktad av sommardagg i en behandling som lämnar ett rent resultat på både hud och miljö! Veganska produkter med kraftfulla antioxidanter och barrextrakt från rödlönn används för att bygga upp hudens skyddsbarriär och bibehålla en hälsosam hud med naturlig lyster.