VI SÖKER RECEPTIONIST & NATTPORTIER

The Lamp Hotel söker Receptionist & Nattportier - Passar vi för varandra?

Vi tror att du som person är positiv, flexibel, noggrann och nyfiken. Är du även en person som gärna gör det där lilla extra och har känsla för gästnöjdhet, kommer du att trivas hos oss.
 Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra.  

Receptionist
Att arbeta i receptionen är varierande och främsta fokuset är på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete såsom in- och utcheckning kommer du även arbeta med kassahanering, merförsäljning, bokningsförfrågningar via mail och telefon samt att vara behjälplig till våra gäster. Det ingår även att samverka mellan avdelningar och vara en spindel i nätet för hela hotellet. Som receptionist arbetar du både vardagar och helger. 

Vi söker dig som tar stort ansvar för din uppgift och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i reception sedan tidigare, har du arbetat i Spectra är det ett extra plus. 

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% från 24 juni – 11 aug 2024. Du ska kunna jobba dagtid, kvällstid och helger.

Nattportiertjänst är en visstidsanställning på 50% 24 juni – 11 aug 2024. Du ska kunna jobba kväll/nattetid och helger.

Varför ska du välja oss?
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett team som kan erbjuda dig nöjda gäster, engagerade medarbetare, och ett bolag som ger dig det där lilla extra. På riktigt!

Låter detta intressant?
Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 25 maj.
Maila din ansökan snarast möjligt till kimmie@thelamphotel.se och skriv om du söker receptionist eller nattportier tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!