VI SÖKER RECEPTIONIST

The Lamp Hotel söker Receptionist - Vill du jobba extra på helger och i sommar? Passar vi för varandra?

Vi tror att du som person är positiv, flexibel, noggrann och nyfiken. Är du även en person som gärna gör det där lilla extra och har känsla för gästnöjdhet, kommer du att trivas hos oss. 

Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra.  

Receptionist

Hos oss kommer du att jobba extra i receptionen, vilket innebär främst helger. Under sommarperioden är arbetsdagarna både vardag och helg. Att arbeta i receptionen är varierande och främsta fokusen på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete såsom in- och utcheckning kommer du även arbeta med kassahanering, merförsäljning, bokningsförfrågningar via mail och telefon samt att vara behjälplig till våra gäster. Det ingår även att samverka mellan avdelningar och vara en spindel i nätet för hotellet. 

Vi söker dig som tar stort ansvar för din uppgift och behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i reception sedan tidigare, har du arbetat i Spectra är det ett extra plus. 

Tjänsten är till för dig som vill arbeta extra på helger och även under sommarperioden vecka 26-32.

Varför ska du välja oss?

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett team som kan erbjuda dig nöjda gäster, engagerade medarbetare, och ett bolag som ger dig det där lilla extra. På riktigt!

Låter detta intressant?

Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 28/2. 

Maila din ansökan snarast möjligt till kimmie@thelamphotel.se 

Varmt välkommen med din ansökan!