Centralt beläget hotell
The Lamp Hotel ligger mitt i Norrköpings stadskärna med alla de bekvämligheter det tillför. Vår huvudgata, Drottninggatan, trafikeras livligt av gående och erbjuder ett stort utbud av restauranger. Här rullar även Norrköpings charmiga spårvagn. En del av våra hotellrum ligger ut mot Drottninggatan. Vi hoppas att ni gillar denna puls! I The Lamp Restaurant erbjuda goda drinkar och skön stämning, vilket kan medföra ljud på visa hotellrum. 

Kan jag betala med kontanter hos er?
Vi tar inte emot kontanter som betalning varken på hotellet, i vårt spa eller i restaurangen.
När du besöker oss går det bra att betala med betalkort eller via appen swish.

När kan jag checka in?
Incheckning på hotellet sker tidigast kl. 15.00. Du kan givetvis checka in senare, men observera då att receptionen stänger kl.22.00. Vi berättigar oss att avboka rum där du inte har tagit kontakt med receptionen före kl. 18.00. Om du kommer innan kl.15.00 får du gärna lämna dina väskor i vårt bagagerum.

När måste jag checka ut?
Du kan behålla ditt rum fram till kl. 11.00.

Hur går jag till väga om jag kommer sent?
Vi uppskattar alltid att veta i förväg vilken tid du beräknas att checka in, speciellt om du beräknas att komma efter receptionens öppettider. Ankomster efter kl.22.00 måste alltid meddelas i förväg till receptionen för att garantera ditt rum för kvällen samt för att få koder till själv-check in. Vi berättigar oss att avboka rum där du inte har tagit kontakt med receptionen före kl. 18.00

Vart kan jag parkera min bil?
Mitt emot hotellet ligger ett parkeringsgarage - M-Park. En dygnsbiljett till garaget kostar 195 kronor. Denna kan du köpa i hotellets reception. 

Kan jag besöka ert spa som hotellgäst?
I The Lamp Spa har vi en stor pool, en mindre varmpool, en bastu, en ångbastu och ett isrum. Vi har också en fantastisk spalounge där ni kan njuta av miljön och beställa något gott att dricka. För hotellgäster så kostar det 695 kronor per person att besöka vårt spa. I priset ingår 4 timmar entré till relaxavdelningen samt ett spakit med hudvårdsprodukter från BABOR. Entré till spat kan endast köpas vid ankomst till hotellet i mån av plats.
Vi rekommenderar varmt våra hotell- och spapaket för att vara garanterad plats. Se här vad vi har för olika paket.

Får barn besöka The Lamp Spa?
I vårt spa har vi en åldersgräns på 16 år. Det gäller oavsett om besöket sker tillsammans med målsman.

Jag har barn med mig. Kan man boka spjälsäng/extrasäng? 
På vissa rum finns möjlighet att lägga till extrasäng och/eller spjälsäng.
0-2 år spjälsäng, 150kr/natt
2 år och uppåt, extrasäng, 595kr/natt inklusive frukostbuffé
Barn upp till 6 år får sova i föräldrarnas säng, 300 kr/natt inklusive frukostbuffé (max 2 barn)
Ta kontakt med receptionen ifall du vill lägga till detta i er bokning.
Samtliga tillägg betalas på boendet.

Jag bor inte på hotellet men vill gärna komma och äta frukost. Går det bra?
Givetvis kan man som extern gäst besöka oss och äta från vår populära frukostbuffé.
Vi önskar att du förbokar ett bord till vår frukostbuffé för att vara garanterad plats. Bokning görs via vår hemsida eller via receptionen på mail
info@thelamphotel.se eller telefon 011-12 20 10.

Vad händer om jag behöver avboka mitt rum?
Avbokning måste göras senast kl.18.00 dagen före ankomst för att undvika debitering för första natten.
Om du har bokat ett boende- och spapaket så måste avbokning göras senast kl.18.00 två dagar före ankomst för att undvika debitering för första natten. Observera! För gruppbokningar gäller andra avbokningsregler! 

Avbokningsskydd
Vid bokningstillfället har du möjlighet att säkra din vistelse med vårt avbokningsskydd. Med detta avbokningsskydd har du rätt att avboka ditt spapaket eller logi på ankomstdagen senast kl 12.00 utan avgift för sen avbokning på grund av oförutsedda händelser som till exempel sjukfall.
Viktigt att notera är att kostnaden för avbeställningsskyddet måste betalas vid bokningstillfället för att vara giltigt och det återbetalas inte. Ett obetalt avbokningsskydd är EJ giltigt.
Pris 395 kr/rum.

Kan jag boka ett bord i er restaurang?
Om du önskar äta i vår restaurang under din vistelse så krävs det att du förbokar ett bord för att vara garanterad plats. Bokning görs via vår hemsida eller via restaurangen på mail info@thelamprestaurant.se eller telefon 011-12 20 10.

Kan jag ta med min hund till The Lamp?
Vi har flera hundtillåtna rum! Ta kontakt med receptionen när du bokar så hänvisar vi dig till rätt rumstyp. För hund på rummet tar vi en avgift på 350 kronor per vistelse. Priset gäller upp till två hundar.
Hunden får vistas i lobbyn, ej i restaurangen eller i vår spaavdelning! Under sommartid så är hundar välkomna till vissa delar av vår uteservering. 

Tillåter ni rökning på rummen?
The Lamp Hotel är ett rökfritt hotell! Det inkluderar alla rum samt vår innergård FIVE.
Alla våra rum och allmänna ytor är utrustade med rökdetektorer och brandlarm för att er vistelse hos oss ska vara trygg.
Röker ni på rummet blir ni skyldiga att betala kostnad för sanering (4500 kronor) samt för att ni orsakat utryckning för räddningstjänsten (10 000 kronor). 

Har ni Wi-Fi på The Lamp?
Vi erbjuder gratis Wi-Fi på hela vår anläggning.

Kan man köpa presentkort hos er?
Ja, vi säljer presentkort som du kan köpa hos oss på plats eller digitalt. Våra presentkort är giltiga på hela The Lamp – alltså hotell, spa och restaurang samt The Knife Restaurant. 

Ej öppet köp eller bytesrätt på presentkort.

Viktig information
I samband med incheckning kommer vi reservera ett belopp på 1500 kr som garanti utöver det belopp ni fått i bokningsbekräftelsen. Hela eller delar av garantibeloppet kommer släppas inom 3-5 bankdagar beroende på om beloppet har nyttjats. The Lamp Hotel har rätt att kräva ersättning av gästen eller bokaren vid förstörd inredning, samt ersättning för extra städkostnader och sanering som orsakats av gästen vid vistelsen. The Lamp Hotel äger också rätt att avvisa gäster från hotellet som uppträder störande, våldsamt eller inte följer de regler som gäller för The Lamp Hotel. En gäst som blivit avvisad har ingen rätt till ersättning eller återbetalning av sin vistelse.