Inför vistelsen

VÄLKOMMEN TILL THE LAMP SPA! 

Vi har samlat information som kan vara bra för Er att veta före Ni bokar eller inför Ert besök.

The Lamp Spa består av 1200 kvm och är fördelat på tre våningsplan. I vår underjordiska relaxavdelning är väggar och golv av kalksten importerad från Frankrike. Här finner ni swimmingpool, varmpool, torrbastu, ångbastu och ett svalkande isrum. Av hygieniska skäl vill vi att ni alltid tar en dusch före bastu och bad samt använder er sarong att sitta på i torrbastun.
Ni får av oss alltid låna badrock, sarong, tofflor och handduk. Skulle ni glömma att ta med er badkläder har vi ett begränsat utbud av badkläder till försäljning.  

Relaxavdelningen är en av våra tysta avdelningar, här håller vi en låg samtalston.

Vi har nio behandlingsrum där våra erfarna massörer, hud- och spaterapeuter arbetar med vårdande kropps och hudprodukter från det tyska märket BABOR, produkterna finns till försäljning i vår reception. Har du bokat en behandling erbjuder vi 20% rabatt på våra hudvårdsprodukter från BABOR. 

Inför din behandling önskar vi att du anmäler dig i vår reception minst 10 minuter före din bokade tid, när det är dags hämtar terapeuten dig i loungen. Vi ber dig komma i torra kläder. 

Har du bokat en 50 minuters behandling eller mer kan du i mån av plats köpa till en spaentré i fyra timmar (före eller efter din behandling) för 495 kr/person. Har ni bokat en av våra DUO-behandlingar är priset 595 kr/person. 

I vår Spalounge finns enklare servering av mat och dryck till ert förfogande. Ni har alltid tillgång till te, vatten, frukt och nötter. Medtag av egen mat och dryck är inte tillåtet.

Är ditt besök hos oss en friskvårdsaktivitet? Då är det viktigt att bokningen uträttas i ditt namn. Krävs ytterligare uppgifter på ditt kvitto ska det uppges vid bokningstillfället.

Besöker du oss som dagspa gäst finner du vår entré på Trädgårdsgatan 8.

I gym, spa och poolområde råder 16-årsgräns.

Dagspa och behandlingar bokar du genom att kontakta Spa på telefon 011-12 20 10 eller via epost spa@thelamphotel.se

Spa och hotellpaket bokar du genom att kontakta hotellet på telefon 011- 12 20 10 eller via epost info@thelamphotel.se