SOMMELIER

Kliv in hos oss och du kommer att mötas av ett ställe som är livligare och mer internationellt än många andra restaurangupplevelser. En unik, modern plats där mötet står i centrum. Vi är en etablerad restaurang som är dedikerad till att erbjuda en oöverträffad kulinarisk upplevelse. Vår passion för mat och vin är i hjärtat av allt vi gör. Nu söker vi en kompetent sommelier som delar vår passion och vill vara en viktig del av vårt team.

Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra. Välkommen till oss!

Ansvarsområden:
- Ansvara för vår vinkällare och inköp av viner.
- Ansvara för vinprovningar.
- Sätta ihop vinpaket.
- Ge gästerna expertråd i valet av vin och matkombinationer.
- Servera våra gäster med professionalism och vänlighet.
- Samarbete med köket för att säkerställa att mat och dryck kompletterar varandra.

Vi ser gärna att du har: 
- Erfarenhet som sommelier är ett krav.
- Tidigare arbete som servitris/servitör.
- Djup kunskap om vin i kombination med mat.
- En brinnande passion för mat och dryck.
- Utmärkta kommunikationsförmågor och gästservicefokus.

Varför ska du välja oss?
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett team som kan erbjuda dig nöjda gäster, engagerade medarbetare, och ett bolag som ger dig det där lilla extra. På riktigt!

Om du är en entusiastisk sommelier som älskar att förena mat och vin och tror att du passar in i vårt team, skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till Nerma@thelamphotel.se senast den 1 juli.  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten kommer vara mellan 80-100%. 

Vi ser fram emot att välkomna en passionerad sommelier till vårt team och dela vår kärlek till mat och dryck med våra gäster!