KÖKSMÄSTARE

Är du vår näste köksmästare? 

Är du vår nästa köksmästare?

Vill du jobba i en modern, internationell miljö och tycker som vi att gastronomi är både uppfinningsrik och vacker? 

The Lamp Restaurant söker dig som har ett genuint intresse för mat och service, som är van vid ett högt tempo och som ser utmaningar där andra ser motgångar. Vi brinner för den matlagning vi kallar Asian Fusion och hos oss har du möjlighet till utveckling och ta ditt nästa steg i karriären. Ditt mindset är naturligtvis samma som oss, att alltid servera fantastisk mat.

Vi ser gärna att du har:

Minst 5 års erfarenhet av à la carte, gärna att en del av dessa år har varit ledande befattning
Hög arbetsmoral och stort driv
Passionerad matglädje
Förmåga att leda och utveckla vårt härliga köksteam
Är noggrann och organiserad
Har lätt för att samarbeta
Bidrar till en effektiv och produktiv arbetsmiljö

Vår kultur

Kliv in hos oss och du kommer att mötas av ett ställe som är livligare och mer internationellt än andra middagsupplevelser. Matlagning ska vara En unik, modern plats där mötet står i centrum. 

Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra. 

Välkommen till oss!

Låter detta intressant?

Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse men senast den 1 september. Är du nyfiken på att bli en del av oss? Då ser vi fram emot att höra mer om DIG! Maila din ansökan till Nerma@thelamphotel.se senaste den 15 juli, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens sista dag. Varmt välkommen med din ansökan!