HUDTERAPEUT

The Lamp SPA söker erfaren SHR Cidesco certifierad hudterapeut – Passar vi för varandra?

Vi växer och söker en erfaren SHR Cidesco certifierad hudterapeut med ett brinnande intresse för hudvård och försäljning!  
 Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra.  

Hudterapeut
Som hudterapeut arbetar du i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, relaxavdelning med tillhörande bar samt reception & shop med försäljning.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att utföra spabehandlingar, ritualer, produktförsäljning, kassahantering, bokningsförfrågningar via mail och telefon samt lättare barservering. Det ingår även att samverka mellan avdelningar för hela hotellet.

För att trivas i rollen och matchar den vi söker, är du målinriktad, självständig, lagspelare, flexibel, ansvarsfull samt lösningsorienterad. Du har förmågan att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål. Du är påläst om försäljningsprodukter, hotellet och ser alltid möjligheten att hjälpa gästen till rätt val av behandlingar och produkter.

Tjänsten är ett vikariat på 100% från och med 1 februari 2024 - 31 juli 2025, med arbete vardagar, kvällar och varannan helg.

Varför ska du välja oss?
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett team som kan erbjuda dig nöjda gäster, engagerade medarbetare, och ett bolag som ger dig det där lilla extra. På riktigt!

Låter detta intressant?
Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 31/12-2023.
Välkommen att skicka din ansökan till nerma@thelamphotel.se