BARTENDER

Nu söker vi bartender! Är du vår nästa Bartender?

Kliv in hos oss och du kommer att mötas av ett ställe som är livligare och mer internationellt än många andra restaurang upplevelser. En unik, modern plats där mötet står i centrum. Vi är en etablerad restaurang som är dedikerad till att erbjuda en oöverträffad kulinarisk upplevelse. Vår passion för mat och vin är i hjärtat av allt vi gör. Nu söker vi en kompetent bartender som delar vår passion och vill vara en viktig del av vårt team.

Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra. Välkommen till oss!

Vi ser gärna att du har: 
- Erfarenhet som bartender är ett krav.
- Tidigare arbete som servitris/servitör.
- En brinnande passion för mat och dryck.
- Utmärkta kommunikationsförmågor och gästservicefokus.

Vi letar efter dig som blandar den perfekta drinken, har kreativa idéer och strävar efter ständig utveckling och vill blir en del av ett starkt team med det gemensamma tänket att vi gör det här tillsammans. Du har ett genuint intresse för mat, dryck och service, som är van vid ett högt tempo och som ser utmaningar där andra ser motgångar. Här får du jobba i en modern, internationell miljö, där det bästa som finns är att mötas upp under kvällen för att i en stimulerande och välkomnande miljö överträffa gästens förväntningar.

Varför ska du välja oss?
Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett team som kan erbjuda dig nöjda gäster, engagerade medarbetare, och ett bolag som ger dig det där lilla extra. På riktigt!

Vi ser fram emot att välkomna en passionerad bartender till vårt team och dela vår kärlek till mat och dryck med våra gäster!

Låter detta intressant?
Är du nyfiken på att bli en del av oss? Då ser vi fram emot att höra mer om DIG!
Sök jobbet idag, intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 15/3.  Skicka din ansökan till nerma@thelamphotel.se.se
Tjänsten kommer vara mellan 80-100%.

Varmt välkommen med din ansökan!