Healthy Glow 595 kr (25min)

Allt för en hälsosam lyster! Med texturer och dofter som får dig att känna dig som en nyutsprungen nyponros återfuktad av sommardagg. Behandlingen som stärker hudbarriären, boostar hudhälsan och bibehåller en hälsosam och välbalanserad hud maxad med lyster.

SKIN OF GLASS 1495 KR (75min)

The ANDA Skin Of Glass är en upplevelse där man använder sig av fantastiska vitala ingredienser med kliniska resultat och där hela serien är CLEAN. Behandlingen ger en synbart strålande hud samtidigt som man får en stund för egenvård. Vi skräddarsyr din personliga ANDA blandning och använder oss utav specialiserad Gua Sha massage teknik. I den här behandlingen använder vi oss av produkter från Kerstin Florians serie ANDA.

ALL LIGHTS ON YOU 1495 KR (75 MIN)

Klassisk ansiktsbehandling där hudterapeuten skräddarsyr din ansiktsbehandling efter dina unika behov. Huden återfår maximal styrka och energi och känns väl återfuktad. Behandlingen innehåller en vårdande rengöring som eliminerar orenheter på hudens yta följt av en effektiv peeling. Därefter används varm ånga för att förbereda huden för portömning. Ett aktivt koncentrat slussas ner i huden för maximal fukt följt av en avslappnande ansiktsmassage och vårdande ansiktsmask. Passar alla hudtyper. I den här lite längre ansiktsbehandlingen har vi tid att verkligen fokusera på exempelvis portömning och/ eller längre massage. 

ALL LIGHTS ON YOU 1095 KR (50 MIN)

Klassisk ansiktsbehandling där hudterapeuten skräddarsyr din ansiktsbehandling efter dina unika behov. Huden återfår maximal styrka och energi och känns väl återfuktad. Behandlingen innehåller en vårdande rengöring som eliminerar orenheter på hudens yta följt av en effektiv peeling. Därefter används varm ånga för att förbereda huden för portömning. Ett aktivt koncentrat slussas ner i huden för maximal fukt följt av en avslappnande ansiktsmassage och vårdande ansiktsmask. Passar alla hudtyper. 

Bright Eye Treatment 1095 kr (50 min)

Behandlingen innehåller en vårdande rengöring och en effektiv peeling som eliminerar orenheter från hudens yta. Vi lägger på en ögonmask som ger fukt och stramar upp huden vilket ger dig en vaken blick medans vi färgar fransar och bryn. Vi plockar samt formar efter dina önskemål. Behandlingen avslutas med en spänstgivande ögonmassage samt avslutande produkter.

MEN`S SKINCARE 1095 kr (50 min)

Klassisk ansiktsbehandling specifikt för män och som ger huden ny energi och styrka. Trötthetstecken ersätts med ny vitalitet och eventuella skärsår efter rakning repareras på djupet. Passar alla hudtyper. Behandlingen inleds med vårdande rengöring, sedan peelas huden, varm ånga förbereder huden för portömning om så önskas. Följt av en avslappnande ansiktsmassage samt återfuktande ansiktsmask och avslutande produkter. 

PERFECT GLOW 595 kr (25 min)

En fukt-boost för alla hudtyper med aktiv ampull från BABOR som ger maximal fukt, lyster och GLOW. Perfekt inför kvällens festligheter!

Vitamin Cocktail 595 kr (25 min)

En intensivt vårdande vitamin-boost för alla hudtyper med ampull från BABOR. Huden återfår sin vitalitet, lyster och energi och känns maximalt återfuktad.

SKIN LAB BY THE LAMP - GRUPPBEHANDLING 495 kr/person (75 min)

DIY behandlingar under vägledning där du får lära känna hudvårdsmärket BABOR och får praktiskt utföra en ansiktsbehandling på dig själv som passar just din hud. Antal deltagare: 6st.