GÄLLANDE COVID-19

På The Lamp följer vi noggrant utvecklingen kring Covid-19. Vi tillämpar inte bara Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och riktlinjer, utan har ytterligare skärpt och vidtagit åtgärder och rutiner för skydda vår personal och våra gäster, samt att förhindra smittspridning.

Det är för oss mycket viktigt med renlighet inom alla våra avdelningar. Vi har strikta rutiner kring handhygien inom personalen och betonar vikten med att tvätta händerna ofta samt använda handsprit.


Samtlig personal på The Lamp Hotel, Restaurant & SPA bär munskydd, och vi rekommenderar och erbjuder alla våra gäster munskydd om önskas. I frukosten är det obligatoriskt att även gäster bär munskydd och använder tunna hygienhandskar när mat plockas från buffén. Vi tillämpar tre olika sittider i frukosten som tilldelas vid incheckning. Allt för att undvika köbildning!


Vi håller hotell, restaurang och spa öppet och bevakar kontinuerligt utvecklingen och följer de riktlinjer som ges.

Därför anpassar vi Er vistelse genom att erbjuda fri roomservice måndag till torsdag kl 20.00-22.00, fredag och lördag kl 20.00-23:00, söndag kl 18:00-20:00.

 Våra gäster och vår personal är vår högsta prioritet!