GÄLLANDE COVID-19

På The Lamp följer vi noggrant utvecklingen kring Covid-19. Vi tillämpar inte bara Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer och riktlinjer, utan har ytterligare skärpt och vidtagit åtgärder och rutiner för skydda vår personal och våra gäster.

Det är för oss mycket viktigt med renlighet inom alla våra avdelningar. Vi har strikta rutiner kring handhygien inom personalen och betonar vikten med att tvätta händerna ofta samt använda handsprit.

Samtlig personal på The Lamp Hotel, Restaurant & SPA bär munskydd, och vi rekommenderar och erbjuder alla våra gäster munskydd om önskas. I frukosten är det obligatoriskt att även gäster bär munskydd och använder tunna hygienhandskar när mat plockas från buffén. För att förebygga och undvika trängsel och köbildning tillämpar vi tre olika sittider i frukosten som tilldelas vid incheckning.

Vi håller hotell, restaurang och spa öppet och bevakar kontinuerligt utvecklingen och följer de riktlinjer som ges. Därför har vi bland andra åtgärder uppdaterat våra öppettider i vår restaurang och bar men tillämpar tills vidare fri room service efter stängning. 

 Våra gäster och vår personal är vår högsta prioritet!

Har du frågor kring hur vi hanterar situationen kring Covid-19 är du välkommen att kontakta oss via telefon på 011-12 20 10 eller via mejl på info@thelamphotel.se