Känn dig lyxig och njut av The Lamp

När du checkat in och smakat på The Lamps första intryck, kommit tillrätta i rummet och gjort en snabbkoll i spegeln, så är du välkommen ner.

Läs en tidning, ta en cocktail eller ett glas bubbel i baren. Varva ner i trädgården eller gå runt och kolla in hur vi fått ihop fem 1800-talshus till The Lamp Hotel, bar och restaurant. Sen kan du fundera på om Lampan är Sveriges största bordslampa. Vi är säkra på det.

När du blir hungrig njuter du av förstklassigt tillagade råvaror och dricker utvalda viner i The Lamp Restaurant. Här kombineras svenska smaker med influenser från det asiatiska köket. Asian Fusion blir spännande rätter som du känner igen, fast med en asiatisk twist. Till maten serveras noggrant utvalda drycker för att bäst framhäva de olika egenskaperna i både mat och dryck. Vare sig du föredrar ett gott vin, en god öl eller en eldsprakande drink i baren, hos oss finns något för alla sinnen.

Känner du sen för en promenad så ligger hela Norrköping runt hörnet. The Lamp Hotel är beläget mitt i centrala Norrköping och har närhet till restauranger, shopping och nattliv. Ni har även den charmiga Norrköpings symbolen, spårvagnen, precis utanför hotellet. 

Hospitalsgatan 5, 602 27 Norrköping  |  Karta 011-12 20 10 info@thelamphotel.se

Service på hotellet

  • Parkeringsgarage

    Vårt parkeringshus M-Park ligger mitt över gatan, bara några meter från The Lamp Hotel. Boka en garageplats i vår reception när du checkar in, så får du en p-biljett till bilen. Kostnaden är för närvarande 175 kronor dygnet.

Bo, ät och njut