Inför vistelsen

VÄLKOMMEN TILL THE LAMP SPA! 

Vi har samlat information som kan vara bra för dig att veta före du bokar eller inför ditt besök.


Vår anläggning har en yta på 1200 kvm och är fördelat på tre våningsplan. I gym, spa och poolområder råder 16-årsgräns.

I vår reception och lounge finns ingången från vår egna entré på Trädgårdsgatan 8. I vår lounge finns vår bar med enklare servering av mat och dryck till ditt förfogande. Ni har alltid tillgång till te, vatten, frukt och nötter. Medtag av egen mat och dryck är inte tillåtet. 


I vår underjordiska relaxavdelning är väggar och golv av kalksten importerad från Frankrike. Här finner ni swimmingpool, varmpool, torrbastu och ett svalkande isrum. Här finns också en dusch som ska användas före bastu och bad. Av ytterligare hygienskäl vill vi även att ni använder er sarong att sitta på i torrbastun. Relaxavdelningen är en av våra tysta avdelningar, här håller vi en låg samtalston.

 Ni får av oss alltid låna badrock, sarong, tofflor och handduk. Skulle du glömma att ta med dina badkläder har vi ett begränsat utbud av badkläder till försäljning.

På tisdagar och fredagar erbjuder vi yoga i poolområdet. Detta är något som ingår om du hotell- eller spagäst. Glöm inte att reservera din plast, antalet deltagare är begränsat. Läs mer om våra yogapass här.


I våra nio behandlingsrum arbetar våra erfarna massörer och våra hud- och spaterapeuter med vårdande hud- och kroppsprodukter från det tyska märket BABOR. Produkterna finns till försäljning i vår reception men du kan även handla online via länken längre ner på sidan. Inför din behandling önskar vi att du anmäler dig i vår reception minst 10 minuter före din bokade tid, när det är dags hämtar terapeuten dig i loungen.  Vi ber dig komma i torra kläder. 


Spapaket, behandling och yoga bokar enklast genom att kontakta spa via telefon på 011-12 20 10 eller via epost på spa@thelamphotel.se

Spa- och hotellpaket bokar du genom hotellet via telefon på 011- 12 20 10 eller via epost på info@thelamphotel.se