Inför vistelsen

Värt att veta inför besöket hos oss

Värt att veta innan du bokar
Vi tillämpar 16-årsgräns i hela spa och gym. Medtag av egen mat och dryck är inte tillåtet. Vi har en lättare servering i spalounge av mat och dryck. Frukt, nötter, vatten och te finns alltid tillhands utan extra kostnad.  Under er vistelse så får ni alltid låna handdukar samt rock och tofflor av oss. Det enda ni behöver ta med är badkläder, skulle det glömmas har vi badkläder till försäljning.

Värt att veta inför det bokade besöket
För allas möjliga avkoppling och trivsel hålls en låg samtalston i spaområdet. Vid reception och spalounge önskar vi att ni går klädd i rock. Vid bastubad ber vi er sitta på er sarrong av hygieniska skäl.  Vi rekommenderar att inte ta med telefon, surfplatta eller dator in till spaområdet för maximal avkoppling. 

Värt att veta inför den bokade behandlingen
Inför en behandling ber vi er att anlända minst 10 min innan bokad tid till vår spalounge där din terapeut kommer och hämtar dig. Vi ber er då att komma i torra kläder.


Vi arbetar med produkter från det tyska märket Babor, här kan du handla våra BABOR produkter online. Bra produktbeskrivningar, snabba leveranser och enkla betalningar. Önskar ni produkttips av våra hudterapeuter så hjälper vi er gärna, ring då 011-12 20 10. Trevlig shopping!