EXKLUSIV PSAMMO MASSAGE 1595 KR (75 MIN)

En total avkoppling av såväl kropp som själ. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stämplar att massera med. Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. En fysisk och sinnerlig upplevelse med meditativa inslag.

DELUXE PSAMMO MASSAGE 1795 KR (90 MIN)

Rummet och bänken är uppvärmd så din kropp slappnar av fullständigt och lämnar all stress utanför. Du ligger på en bänk fylld av varm sand som stimulerar huden och säkerställer en ökad blodcirkulation. Terapeuten använder både sina händer och varma stämplar att massera med, följt av en lätt ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask. Stimulerar cellförnyelsen och ger huden ny lyster. En fysisk och innerlig upplevelse med meditativa inslag.

KLASSISK MASSAGE 595/1095/1495 KR (25/50/75 MIN)

Djup, muskelavslappnande klassisk massage som stimulerar cirkulation, löser upp spänningar och ger kroppen ro och avslappning.

AROMA MASSAGE 1095/1495 KR (50/75 MIN)

En avslappnande och mjuk massage som ger kroppen en total avslappning och tillför huden smidighet. 

Val av en unik doft och upplevelse:
SHAPING - apelsin, mimosa, mandel och mysk
ENERGIZING - grönt te, lime, bergamott och nektarin.
RELAXING - lakrits, lavendel, jasmin och viol.
BALANCING - enbär, bergamott, cypress och cederträ.

SKALPMASSAGE 595 KR (25 MIN)

Ett av de enklaste sätten att bemöta stress är en skalpmassage! Låt oss ge dig en oförglömlig och avstressande skalpmassage.