Klassisk MANIKYR 695 kr (40 min)

Vi ger dina händer nytt liv! En klassisk manikyr där vi peelar dina händer, därefter filar vi naglarna till önskad längd och form, vi vårdar dina nagelband. Behandlingen avslutas med lackning om så önskas samt en avslappnande handmassage. 

Vi rekommenderar!
Förläng hållbarheten på din manikyr med att lägga till gelpolish för 250 kr.

Geléförstärkning 595/695 kr (40-60 min)

Geléförstärkning för dig om som redan har lite längd eller som vill göra en förstärkning. I behandlingen ingår minimanikyr och formning av naglar. Du kan även välja att lägga till gelpolish över din förstärkning om du önskar detta kostar då 100kr extra. Hållbarhet 3-4 veckor.

Vi jobbar med The Gel Bottle Inc´s produkter.

Gelpolish 495 kr (30-40 min)

I behandlingen ingår minimanikyr, formning av naglar samt lackning med permanent lack. Hållbart i upp till 3-4 veckor. 

Vi jobbar med The Gel Bottle Inc´s produkter.

PEDIKYR MED LACK 895 kr (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! En vårdande behandling där vi klipper samt filar naglarna till önskad längd och form. Filar fötterna mjuka. Vi tar hand om dina nagelband. Behandlingen avslutas med lackning samt avslappnande fotmassage. Nagellacket får du sedan med dig hem!

PEDIKYR 795 kr (50 min)

Vi ger dina fötter nytt liv! En vårdande behandling där vi klipper samt filar naglarna till önskad längd och form. Filar fötterna mjuka. Vi tar hand om dina nagelband. Behandlingen avslutas med avslappnande fotmassage. Vi rekommenderar! Förläng hållbarheten på din pedikyr genom att lägga till gellack för 250 kr.