Söker du ett roligt extrajobb?

The Lamp Hotel söker nattportierer med hög servicekänsla.

Nattportieren ska sköta om hotellets drift på sena kvällar/nätter. I arbetsuppgifterna ingår att checka in gäster, svara i telefonen, informera om hotellets service och vara en trygghet för våra gäster under nattetid.
Vi söker dig goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Meriterande om du kan bokningssystemet Spectra, men inget krav. 

 

Din personlighet
Du ska vara ansvarstagande och kunna ge våra gäster trygghet och service. Du arbetar ensam i receptionen under natten och ska även kunna vara behjälplig med uppgifter från vår restaurang vid behov. Det är viktigt att du har förmågan vara fokuserad, rak och effektiv även under stressade lägen. Du ska ha hög känsla för kvalitet och personlig service. Positiv inställning till nya utmaningar då arbetsuppgifterna kan variera.       

Arbetstid
Arbetstiderna är varierande. Mestadels fredag- och lördagkvällar ca 22:30-03:30, var tredje helg. Tiderna kan komma att variera beroende på säsong och behov. Timanställning.                                 

Ansökan
Intervjuer sker löpande. Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Vi ser gärna manliga sökande till tjänsten.

Skicka din ansökan snarast möjligt till info@thelamphotel.se och märk ansökan ”Nattportier”.