Frukostkock

Är du vår nästa frukostkock? 

Kliv in hos oss och du kommer att mötas av ett ställe som är livligare och mer internationellt än andra hotellupplevelser. En unik, modern plats där mötet står i centrum. 

Vi värnar om glädje, omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra. Välkommen till oss!

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder närproducerade färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vi har dessutom vår egen biodling, till förmån för det hållbara samhället.

The Lamp Hotel söker dig som har ett genuint intresse för mat. Här får du jobba i en modern, internationell miljö och laga vår omtyckta signaturfrukost. Som frukostkock ansvarar du för dagens viktigaste måltid för våra gäster, nämligen frukosten. I ditt arbete ingår även att baka, samt bland annat ordna förtäring för till exempel konferensgrupper. Som frukostvärd/värdinna välkomnar du våra gäster, förbereder och ansvarar för att frukostbuffén alltid är inbjudande och uppfylld.

Tjänsten är på 50 %, vikariat, kombinerad som frukostkock och frukostvärd/värdinna i minst ett år med start i juli.

Vi ser gärna att du har:

Minst 3 års erfarenhet av kock/kallskänka
Goda erfarenheter inom födoämnen och allergener 
Hög arbetsmoral och stort driv
Är noggrann och organiserad
Har lätt för att samarbeta


Låter detta intressant?

Är du nyfiken på att bli en del av oss? Då ser vi fram emot att höra mer om DIG! Sök jobbet idag, intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag den 15 juni. Maila din ansökan till anna@thelamphotel.se Varmt välkommen med din ansökan!